Usluge

Bavimo se izradom toplovodnih, vrelovodnih, parnih i gasnih cevovoda, toplovodnih, vrelovodnih i parnih kotlarnica manjih i većih kapaciteta. Takođe se bavimo izradom grejanja, klimatizacije i ventilacije u kućama i stanovima, poslovnim objektima, stambenim zgradama, hotelima, industrijskim halama i toplanama.

Izvodimo projekte po principu “ključ u ruke“ gde, pored naše osnovne delatnosti, isporučujemo i radove iz oblasti građevine i elektro instalacija. Te vrste poslova izvršavamo sa našim eksternim partnerima.

Industrijski sistemi

Projektujemo i izvodimo montažu opreme i instalacija.

Komercijalni objekti

Moderna i energetski efikasna termotehnička rešenja.

Stambeni objekti

Veliki izbor sistema grejanja, klimatizacije i ventilacije.

Sistemi na kojima radimo

Industrijski sistemi

63%

Komercijalni objekti

30%

Stambeni objekti

7%
Usluge-•-Skala

Izvođenje radova

Usluge • Cira doo

Industrijski sistemi

U okviru industrijskih projekata, projektujemo i izvodimo montažu opreme i instalacija u svim vrstama industrijskih objekata i toplanama.

Za poslednjih deset godina, uspešno smo realizovali projekte

koji se tiču toplovodnih, vrelovodnih i parnih kotlarnica ukupne snage od preko 350 MW. Takođe izveli smo radove u industrijskim halama ukupne površine od preko 150,000 kvadratnih metara.

Komercijalni objekti

Širok spektar sistema grejanja, klimatizacije i ventilacije. Kvalitetna termotehnička rešenja koja su dostupna kod nas na tržištu i u Evropi.

Ovako efikasni termotehnički sistemi obuhvataju radijatorsko i podno grejanje, kao i pripremu tople sanitarne vode, a kao izvor energije koriste kotlovi na čvrsta goriva, električni kotlovi, gasni kotlovi i kotlovi na naftu.

Stambeni objekti

Klasična, kao i moderna, energetski efikasna rešenja. Ovi sistemi obuhvataju podno i zidno grejanje, fan-koil aparate i vazdušno grejanje i hlađenje. 

Sve to uz podršku gasnih kondezacionih visokoefikasnih kotlova, kotlova i peći na pelet, split inverter i multi split sistema, toplotnih pumpi vazduh-voda, zemlja-voda i voda-voda, kao i solarnih sistema za pripremu tople vode i podršku grejanju.

Projektovanje

Predvodimo tržište u oblasti projektovanja i postavljanja toplovodnih, vrelovodnih i parnih kotlovskih postrojenja i industrijskih instalacija.