Usluge CIRA doo

Bavimo se projektovanjem i izgradnjom svih vrsta mašinskih instalacija centralnog grejanja i klimatizacije za rezidencijalne, komercijalne i industrijske objekte.

Stambeni i komercijalni objekti

Našim cenjenim klijentima možemo ponuditi širok spektar sistema grejanja, klimatizacije i ventilacije. Praktično sva klasična, kao i moderna, energetski efikasna termotehnička rešenja koja su našla primenu kod nas i u Evropi.

Pod klasičnim termotehničkim sistemima podrazumevamo radijatorsko i podno grejanje, kao i pripremu tople sanitarne vode, gde se kao izvor energije koriste kotlovi na čvrsta goriva, električni kotlovi, gasni kotlovi i kotlovi na naftu.

U moderne i energetski efikasne sisteme ubrajamo podno i zidno grejanje, fan-koil aparate i vazdušno grejanje i hlađenje i to uz podršku gasnih kondezacionih visokoefikasnih kotlova, kotlova i peći na pelet, split inverter i multi split sistema, toplotnih pumpi vazduh-voda, zemlja-voda i voda-voda, kao i solarnih sistema za pripremu tople vode i podršku grejanju.

Partnerstvo i distribucija

Naša firma već više od 15 godinja razvija partnerski odnos sa kompanijom Bosch, vodećim svetskim proizvodjačem kotlova i opreme za termotehniku. Naše partnerstvo se ogleda kroz distribuciju komercijalnih i industrijskih proizvoda kao i saradnju na velikim projektima i industrijskim sistemima.

Samo na području opštine Aranđelovac imamo preko 1.500 klijenata i većina koristi naše usluge održavanja u garantnom i vangarantnom roku.

Ovlašćeni smo da servisiramo proizvode više renomiranih proizvođača opreme za termotehniku i to: Buderus, Vaillant, Bosch

Izuzetno nam je važno da naši klijenti budu zadovoljni i u toku korišćenja svog sistema grejanja i klimatizacije.

Industrijski sistemi

U okviru industrijskih projekata, razvili smo sposobnosti da projektujemo i izvršimo montažu opreme i instalacija u različitim vrstama industrijskih objekata i toplanama. Za poslednjih deset godina, uspešno smo realizovali projekte koji se tiču toplovodnih, vrelovodnih i parnih kotlarnica ukupne snage od preko 250 MW.

Takođe izveli smo radove u industrijskim halama ukupne površine od preko 70,000 kvadratnih metara.

Našim klijentima pružamo, kvalitet, efikasna rešenja i vrhunsku opremu. A garantujemo pouzdan rad i kvalitetan servis.