Zašto smo mi dobar izbor za Vas?

Posvećenost projektima uz potpuno angažovanje svih resursa.

U projekat ulažemo sve raspoložive resurse. Uvek tražimo najbolja i najkvalitetnija rešenja, iako to nekada zahteva dodatno angažovanje i dodatne resurse.
o-nama-png-finaly
+ 0
  • Godina
  • poslovanja
+ 0
  • Realizovanih
  • projekata
+ 0
  • Zadovoljnih
  • klijenata

Viši menadžment

demo-attachment-1477-sdpj

Miodrag Ćirić

Osnivač i direktor
demo-attachment-1484-askjdghj

Aleksandar Ćirić

Izvršni direktor
demo-attachment-1482-7thApril2019Photos-144-60581

Nikola Ćirić

Direktor operacija

Istorija kompanije

Preduzeće CIRA doo je osnovano 2003. godine i predstavlja pravnog naslednika Samostalne zanatske radnje ‘Ćira grejanje’, osnovane 1986. godine. Radnju je tada osnovao sadašnji vlasnik Miodrag Ćirić.

Pre osnivanja radnje, Miodrag Ćirić je proveo 18 godina u Saveznoj republici Nemačkoj, gde je bio na funkciji vodećeg montera u firmi „ DS Heizungstechnik“ iz Rastatt-a. Godine 1985. se vraća u Srbiju i sledeće godine osniva SZR „Ćira grejanje“.

U početku, firma je brojala tri zaposlena, a kako se razvijala, broj zaposlenih se u kontinuitetu povećavao. Pravu ekspanziju firma doživljava 2003. godine, kada zapošljava prvog inženjera termotehnike. Akcenat je tada dat na tehničke i komercijalne kadrove, a u cilju modernizacije poslovanja, tehničke podrške i analize i praćenja potrebe tržišta.

Pregledajte galeriju fotografija izdvojenih projekata i istorijata kompanije.

Kompanija danas

U svom sastavu imamo preko 25 zaposlenih, od kojih 12 obučenih montera i 3 diplomirana inženjera sa licencama za izvođenje i projektovanje. Takođe, imamo i menadžment tim koji nadgleda i vodi poslovanje. Okosnicu firme čine zaposleni sa iskustvom, koje je od 10 do 20 godina rada u preduzeću, što je pokazatelj stabilnosti, napretka i brige o zaposlenima.

Gde se vidimo u budućnosti?

Implementacijom novih tehnologija  doprinosimo progresivnom razvoju industrije. Projektujemo najsloženije industrijske sisteme i time smo prvi izbor u Republici Srbiji za inovativna, kvalitetna i efikasna mašinska i termotehnička rešenja. Prateći svetske trendove u oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja uvodimo standarde cirkularne ekonomije u poslovanje i razvoj kompanija.

Vidimo se kao firma koja unapređuje postojeće tehnike i veštine izvođenja radova. Nastavićemo sa investiranjem u nove tehnologije.

Cilj nam je da idemo u korak sa razvojem tehnologija uz upotrebu novih i savremenih alata, mašina, vozila i pomoćnih oruđa. Pored ovog, planiramo da izgradimo postrojenje za proizvodnju električne energije, kogeneracijsko postrojenje sa gasom, biomasom ili biogasom kao primarnim gorivom.

Takođe, jedan od ciljeva nam je da proširimo i unapredimo inženjersko-izvođački kadar i pratimo razvoj novih proizvoda u našoj branši, te da ih primenjujemo.

Vrednosti

Misija

Kvalitetna, efikasna i inovativna rešenja termotehničkih i mašinskih instalacija po principu "ključ u ruke".

Vizija

Prvi izbor progresivne industrije
u Republici Srbiji.

Zatražite ponudu

Industrijski sistemi

Projektujemo i izvodimo montažu opreme i instalacija.

Komercijalni objekti

Moderna i energetski efikasna termotehnička rešenja.

Stambeni objekti

Veliki izbor sistema grejanja, klimatizacije i ventilacije.