Čime se bavimo

Naša firma se bavi projektovanjem i izgradnjom svih vrsta mašinskih instalacija centralnog grejanja i klimatizacije za rezidencijalne, komercijalne i industrijske objekte.

stambeni i komercijalni objekti

N

ašim cenjenim klijentima možemo ponuditi širok spektar sistema grejanja, klimatizacije i ventilacije. Praktično sva klasična, kao i moderna, energetski efikasna termotehnička rešenja koja su našla primenu kod nas i u Evropi.

Pod klasičnim termotehničkim sistemima podrazumevamo radijatorsko i podno grejanje, kao i pripremu tople sanitarne vode, gde se kao izvor energije koriste kotlovi na čvrsta goriva, električni kotlovi, gasni kotlovi i kotlovi na naftu.

U moderne i energetski efikasne sisteme ubrajamo podno i zidno grejanje, fan-koil aparate i vazdušno grejanje i hlađenje i to uz podršku gasnih kondezacionih visokoefikasnih kotlova, kotlova i peći na pelet, split inverter i multi split sistema, toplotnih pumpi vazduh-voda, zemlja-voda i voda-voda, kao i solarnih sistema za pripremu tople vode i podršku grejanju.

industrijski objekti

U

okviru industrijskih projekata, razvili smo sposobnosti da projektujemo i izvrsimo montazu opreme i instalacija u razlicitim vrstama industrijskih objekata i toplanama. Za poslednjih deset godina, uspesno smo realizovali projekte koji se ticu toplovodnih, vrelovodnih i parnih kotlarnica ukupne snage od preko 250 MW.

Takodje izveli smo radove u industrijskim halama ukupne povrsine od preko 70,000 kvadratnih metara.

Nasim klijentima pruzamo, kvalitet, efikasna resenja i vrhunsku opremu.
A garantujemo pouzdan rad i kvalitetan servis.

servis

K

ao jedan od najvažnijih segmenata u poslovanju našeg privrednog društva prepoznali smo usluge održavanja ili servis.
Samo na području opštine Aranđelovac imamo preko 1.500 klijenata i većina koristi naše usluge održavanja u garantnom i vangarantnom roku.

Ovlašćeni smo da servisiramo proizvode više renomiranih proizvođača opreme za termotehniku i to: Buderus, Vaillant, Bosch…

Izuzetno nam je važno da naši klijenti budu zadovoljni i u toku korišćenja svog sistema grejanja i klimatizacije.

Trgovina

Od skora naša firma se aktivno bavi i trgovinom opreme i materijala za grejanje, klimatizaciju,
ventilaciju i vodovod.