Mašinski inženjer • Zaposlenje • CIRA doo
Stalni radni odnos
Aranđelovac, Beograd, Južna Srbija, Kruševac
Postavljeno pre 2 godine

Opis

U skladu sa povećanjem obima poslovanja, potreban nam je mašinski inženjer na poslovima projektovanja, izvođenja i tehničke pripreme termomašinskih instalacija.
➡️ Radno iskustvo na sličnim poslovima je potrebno. Za poziciju mašinskog inženjera je neophodna visoka stručna sprema – smer termotehnike, termoenergetike ili procesne tehnike.
➡️ Ako ste komunikativni, organizovani, ljubazni, precizni i tačni prilikom rada, prijavite se popunjavanjem prijave u nastavku.
➡️ Mašinski inženjer će imati prilike da se kroz teorijski, odnosno praktični deo upozna sa načinom rada, kao i sa softverom koji se koristi, odnosno sa svim detaljima koji podrazumevaju poslovni proces za koji je zadužen.

Uslovi

Uslovi rada podrazumevaju rad u kancelarijskom prostoru i odlazak na teren po potrebi. Obezbeđeni su svi neophodni uslovi za rad i obuka za upotrebu softvera i topli obrok. Posebna pažnja se poklanja zaštiti na radu.
✅Pored svega navedenog u decembru mesecu isplaćujemo i dodatak za praznike.
✅ Nudimo Vam stabilan posao, mogućnost napredovanja i redovnu zaradu. Verujemo da je primenjeno znanje moć i da je ključna konkurentska prednost svakog pojedinca i kompanije. Razumemo da je za proces usvajanja i primene novih poslovnih znanja potrebno vreme.
✅ Podržaćemo Vas da postanete naš kolega, kroz neprekidnu edukaciju i usavršavanje, uz sjajne uslove na radnom mestu.
✅ Uz napredak u ostvarivanju poslovnih rezultata ide i povećanje plate.

Karatkeristike posla

Iskustvo

Poželjno

Vozačka dozvola

B kategorija poželjna

Informatičko znanje

Office paket, profesionalni softveri

Mesto rada

Aranđelovac, terenski

Prijavite se online

Biografija

Potrebna validna email adresa
Potreban validni broj telefona