Ekonomista sa iskustvom • zaposlenje • CIRA doo
Stalni radni odnos
Aranđelovac
Postavljeno pre 2 godine

Opis

U skladu sa povećanjem obima poslovanja, tražimo ekonomistu sa iskustvom za vođenje administrativnih i računovodstvenih poslova.
➡️ Radno iskustvo na sličnim poslovima je potrebno. Za poziciju ekonomiste je neophodna visoka stručna sprema – diplomirani ekonomista.
➡️ Ako ste komunikativni, organizovani, ljubazni, precizni i tačni prilikom rada, prijavite se popunjavanjem prijave u nastavku.
➡️ Ekonomista će imati prilike da se kroz teorijski, odnosno praktični deo upozna sa načinom rada, kao i sa softverom koji se koristi odnosno sa svim detaljima koji podrazumevaju poslovni proces za koji su zaduženi.

Uslovi

Uslovi rada podrazumevaju rad u kancelarijskom prostoru. Obezbeđeni su svi neophodni uslovi za rad i obuka za upotrebu softvera.
✅ Verujemo da je primenjeno znanje moć i da je ključna konkurentska prednost svakog pojedinca i kompanije. Razumemo da je za proces usvajanja i primene novih poslovnih znanja potrebno vreme. Kroz kontinuiranu edukaciju i obuku, uz sjajne uslove na radnom mestu sve je moguće.
✅ Nudimo vam stabilan posao, mogućnost napredovanja u karijeri i redovnu platu.
✅ Uz napredak u ostvarivanju poslovnih rezultata ide i povećanje plate.

Karatkeristike posla

Iskustvo

Obavezno

Vozačka dozvola

Nije neophodna

Informatičko znanje

Office paket

Mesto rada

Aranđelovac

Prijavite se online

Biografija

Potrebna validna email adresa
Potreban validni broj telefona