30 godina iskustva

Naše višedecenijsko poslovanje služi kao garancija dobrog i kvalitetnog rada sa posebnim akcentom na zadovoljstvo klijenta

o nama

logo

Cira doo je preduzeće za projektovanje i izgradnju svih vrsta mašinskih instalacija grejanja i klimatizacije (ventilacije). Pored toga naša firma se bavi i prodajom kompletne opreme za grejanje i klimatizaciju. Takodje, veoma važan segment poslovanja je i održavanje termotehničkih sistema, a u sklopu toga smo i ovlašćeni serviseri kotlova i opreme renomiranih proizvođača, i to: Vaillant, Buderus, Baxi, Bosch…
Preduzeće Cira doo je osnovano 21.05.2003 godine i predstavlja pravnog naslednika Samostalne zanatske radnje “Ćira grejanje“, osnovane 1986. Godine. Radnju je tada osnovao sadašnji vlasnik Cira doo, g-din Miodrag Ćirić.
Pre osnivanja radnje, Miodrag Ćirić je proveo 18 godina u Saveznoj republici Nemačkoj kao vodeći monter u firmi „ DS Heizungtechnik“ iz Rastatta, pokrajna Baden-Wurttenberg. U Srbiju se vraća 1985. Godine i već sledeće godine osniva SZR „Ćira grejanje“.
U početku, firma je brojala tri zaposlena, a kako se razvijala, broj zaposlenih se u kontinuitetu povećavao. Pravu ekspanziju firma doživljava 2003. Godine kada zapošljava prvog inženjera termotehnike. Akcenat je tada dat na tehničke i komercijalne kadrove, a u cilju modernizacijeposlovanja, tehničke podrške i analize i praćenja potrebe tržišta.
Danas, firma Ciradoo u svom sastavu ima 25 zaposlenih, od kojih 10 obučenih montera i 4 diplomirana inženjera sa licencama za izvođenje i projektovanje. Važno je istaći da srž firme čine zaposleni sa iskustvom, od kojih većina sa preko 10 godina, a neki čak i preko 20 godina rada u našem timu.

kvalitet naših usluga potvrđuju

sertifikati

Ćira doo je od 10. novembra 2011. godine zvanično sertifikovan prema sistemu menadžmenta kvaliteta SRPS ISO 9001:2008, Sistemom upravljanja zaštitom životne sredine SRPS ISO 14001:2004 i Sistemom upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu SRPS ISO 18001:2007.

Postani i ti deo našeg tima

Ćira doo je uvek u potrazi za kvalitetnim kadrom